Oftest stillede spørgsmål (FAQ)

Vi har samlet en række af de oftest stillede spørgsmål fra bilejere til Digital Servicebook. Find svar herunder. 

Ja, det er 100% gratis for bilejere at benytte Digital Servicebook.

Vores indtægt kommer i stedet fra værksteder, som får en lang række fordele ved at vælge et af vores abonnementer og benytte vores software.

Udover de åbenlyse fordele i at have nem adgang til din bils servicehistorik, så er du sikret godkendt dokumentation i tilfælde af garantisager på din bil. 

Desuden vil en bil med en fuld servicehistorik generelt have en højere salgsværdi, når det kommer til videresalg.

Ja, det kan den. Alle bilfabrikanter tilbyder samme reklamationsret, så længe der er foretaget korrekt registrering af service. Denne registrering kan foretages i Digital Servicebook for alle bilmærker.

Du kan registrere din bil i Digital Servicebook via vores web app eller mobil app. Det kræver blot, at du opretter en gratis bruger, og derefter fremsøger bilen via dens nummerplade.

Når du har oprettet en bruger og registreret din bil, har du adgang til forskellige data om bilen inkl. synsdata. Du har desuden mulighed for at se servicedata fra dit værksted (hvis de har lagt det i Digital Servicebook eller lagt det ind i fabrikantens elektroniske servicebog).

Derudover kan du tilføje servicedata fra papirservicebogen (hvis din bil har en sådan) ved at uploade billeddokumentation.

Det er ikke noget problem, hvis din bil allerede har en elektronisk servicebog. Du kan anmode om at få servicehistorikken lagt ind i Digital Servicebook, så den er lettilgængelig for både dig og dit værksted.

Følgende mærker bruger elektroniske servicebøger og digitale registreringer i dag:

Har du en papirservicebog i handskerummet med gamle stempler, så kan den gøres digital ved at uploade billeder af indholdet til Digital Servicebook.

Dette kan du både selv gøre – samt bede dit værksted om. Vi anbefaler derefter, at fremtidige services tilføjes direkte i Digital Servicebook. 

Flere bilmærker benytter stadig papirservicebøger. Det gælder bl.a.:

Nej, det er ikke et lovkrav at anvende en af bilfabrikanternes “originale” servicebøger i fysisk eller elektronisk form. Vores løsning lever helt op til kravene for registrering af service – og mere til.

Da det er bilejerens ansvar at have den rette dokumentation, f.eks. stempel og faktura for arbejde og nye reservedele, vil bilejeren altid skulle have mere dokumentation end det er muligt at have i den originale servicebog.

Hos Digital Servicebook kan alle data og dokumentation vedhæftes og gøres digital tilgængelig for kunden og værkstedet.

Ja, alle OE-værksteder kan få adgang til bilens data og dokumentation i Digital Servicebook.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Vi håber, at vores FAQ gav dig svar på dine spørgsmål. Hvis ikke, så står vi naturligvis til rådighed. Find vores kontaktinfo under siden Kontakt.