Din digitale servicebog - helt gratis

En fordel for bilejere

Digital Servicebook er et nemt alternativ til dig som er bilejer, der gennem vores platform og mobil-app, får adgang til en række fordele som gør livet som bilejer lettere – helt gratis.

macbook - side
Alle bilers servicehistorik lige ved hånden

Alle familiens biler i én servicebog

Passer til alle bilmærker

Digital Servicebook giver fuld indsigt i service- og reparationshistorik, uanset hvor arbejdet er udført. Det giver dig bedre indblik i at arbejdet udføres og dokumenteres korrekt, hvilket sikrer dig som bilejer færre problemer og den længst mulige levetid på din bil.

Komplet servicebog og historik

Tryghed ved gensalg

Digital Servicebook leverer en række værktøjer til dig som er bilejer, så du har tryghed uanset om du sælger eller køber en brugt bil. Slå nummerplade eller stelnummer op og find alle informationer om bilen.

iphone - book

Gyldigt stempel til alle bilmærker

Bevar fabriksgarantien

Alle informationer om bilen gemmes digitalt og er beskyttet mod manipulation. Med Digital Servicebook forebygges kilometersnyd, køretøjets værdi fastholdes ved gensalg og alle serviceeftersyn kan dokumenteres efter bilfabrikkernes garantiregler.

Find et sikkert værksted

Din bil er en tillidssag

En Trusted Provider er et værksted som samarbejder med Digital Servicebook. Værkstedet har forpligtet sig til at beskytte bilers servicehistorik gennem korrekt dokumentation efter bilfabrikanternes krav.

Som Trusted Provider, kan værkstedet indkalde dig til service via SMS og sende dig digitale kopier af værkstedsregning så du har din bils historik tilgængelig via Digital Servicebook – altid.

iphone - register

Tilgængelig på alle enheder - gratis

Registrer din bil nemt

Vi er Danmarks eneste digitale servicebog for alle bilmærker – med mere end 100.000 bilejere på tværs af vores platforme. Du kan også registrere din bil via browser, mobil-app eller e-boks PLUS. Opret din bil direkte her. Klik på et af nedenstående logos for den adgang der passer dig bedst.