Smart app til bilejere

Digital Servicebook appen til bilejere kan bruges til alle bilmærker og gør det nemt at holde styr på bilens servicehistorik. 

Alle familiens biler i én digital servicebog

Digital Servicebook giver bilejere fuld indsigt i service- og reparationshistorik, uanset hvor arbejdet er udført. Det giver dig bedre indblik i, at arbejdet udføres og dokumenteres korrekt, hvilket sikrer dig færre problemer og den længst mulige levetid på din bil.

Smart app til bilejere
Tryghed ved gensalg

Tryghed ved gensalg

Med Digital Servicebook kan du nemt slå nummerplade eller stelnummer op og finde alle informationer om en bil. Det er relevant for værksteder ifm. fejlsøgning og reparationer af din bil, men også for at skabe tryghed for dig som bilejer ifm. køb eller salg af brugte biler. 

En hjælp til dit værksted

Med vores app er registrering af service gjort brugervenligt, tidsbesparende og effektivt for dit værksted. Og det opfylder naturligvis kravene for gyldig dokumentation af service. Der er altså ikke behov for, at de også registrerer i papirservicebogen eller i bilfabrikanternes serviceportaler.

Hjælp til værksteder

Tilgængelig på alle enheder - gratis

Download vores app i dag

Danmarks eneste digitale servicebog for alle bilmærker fås naturligvis også som app, og du kan downloade den, hvor du normalt henter dine apps. Det nemt for værksteder (med et aktivt abonnement) at komme i gang – og ellers sidder vores kundeservice naturligvis klar til at hjælpe!