Om Digital Servicebook

Er du nysgerrig på, hvad Digital Servicebook er for en størrelse, så kan du her læse mere om vores historie og mission.

Hvordan startede det hele?

Digital Servicebook blev startet i 2015 af Kim Koch og Jens Pedersen, som begge har mange års erfaring i bilbranchen. De ville styrke de frie værksteders ret til at servicere og bibeholde fabriksgaranti for alle bilmærker. Derudover – og måske endnu vigtigere for dig som bilejer – ville de kæmpe for bilejeres ret og adgang til egne bildata. Det var nemlig ikke en selvfølge dengang…

"Digital Servicebook går forrest for at sikre højere branchestandard og fuld transparens, hvad angår servicehistorik og bildata. Vi mener, at bilejere har krav på deres egne data og frit skal kunne vælge, hvor disse benyttes. Med vores platform ønsker vi at gøre servicehistorik tilgængelig for alle – bilejere såvel som værksteder."
App - DigitalServicebook
Kim Koch
Direktør

Hvor er vi i dag?

I dag er Digital Servicebook et anerkendt navn i branchen, og flere og flere bilejere (og værksteder) får øjnene op for fordelene ved at benytte vores produkt. Nemmere adgang til bildata og servicehistorik i vores app sikrer, at du og andre bilejere er bedre stillet i tilfælde af garantisager, da der er fuld dokumentation for udført service. Skulle der opstå tvivl om garantien, så assisterer Digital Servicebook værksted og bilejer i sagen mod fabrikanten. Og som et ekstra plus giver en fuld servicebog i øvrigt også en højere værdi, når det kommer til videresalg af bilen. 

Derudover medvirker Digital Servicebook til at nedbringe kilometersnyd, hvor der justeres på kilometertælleren, så det ser ud som om en bil har kørt mindre end den reelt har og derfor kan sælges til en højere pris. Det er et meget udbredt problem i branchen, hvor der hvert år svindles for kæmpestore millionbeløb. 

Quick facts om Digital Servicebook

Vores app og software platform benyttes i dag på tværs af Norden – målet er at blive den mest anvendte løsning til registrering af service på verdensplan.

1 +
Bilejere registreret
0 +
App downloads
0
Tabte garantisager

Hvad byder fremtiden på?

Vi arbejder hele tiden på at gøre hverdagen nemmere for dig som bilejer. Vi vil være på forkant med både den teknologiske udvikling og udviklingen i branchen, så vi kan give dig den bedste vejledning og de bedste værktøjer.