En digital løsning der gør hverdagen nemmere

Det vigtigste værktøj i bilbranchen

Digital Servicebook er en åben softwareplatform, som er let, enkel og ligetil. Som værksted får I en elektronisk servicebog til alle bilmærker, der sparer jer tid, sikrer fuld gennemsigtighed over service, reparationer og garantier, og samtidig hjælper jer til at holde godt fast på jeres kunder.

Prøv vores platform

Digital Servicebook har meget at byde på, både for værksteder og bilejere. Søg efter servicehistorikken på en brugt bil og registrer familiens biler – helt gratis.

Skal du købe bil?

Tjek bilens servicehistorik – Søg på nummerplade eller stelnummer

DK
Stelnummer søgning- klik her

For bilejere

Få en masse fordele som bilejer med Digital Servicebook. Registrer din bil og find et sikkert værksted.

En platform med mange gode funktioner

Den elektroniske servicebog kan integreres direkte ind i de fleste værkstedssystemer og er udviklet med flere smarte funktioner for værksteder, der gør hverdagen lettere – for jer der arbejder på bilen og for jeres kunde der ejer den.

Sparer tid - hver dag

Med Digital Servicebook sparer I tid hver gang der udføres et serviceeftersyn. Løsningen integreres direkte i værkstedets kundestyringssystem og overfører servicehistorikken til servicebogen med 1 klik. 

Bevarer fabriksgarantien

Med Digital Servicebook er det værkstedet og bilejerne, der har alle de vigtige data – de ligger ikke længere skjult i producenternes OE-systemer. I kan altså give kunderne den tryghed, at de har fuld fabriksgaranti.

Giver glade kunder

Med Digital Servicebook er det nemt at vedhæfte faktura og tjekskema til jeres kunder. Ved hjælp af vores SMS-Service kan I automatisk genindkalde jeres kundes bil til næste serviceeftersyn.

Vi samarbejder med

Fra ide til anerkendt brand

Digital Servicebook startede som en god ide i 2015 – Vi er nu autobranchens foretrukne værktøj i Skandinavien. Vi arbejder hårdt på at vækste det engelske marked og udvide til resten af Europa.

I dag er vi meget mere end blot en servicebog.

Vi har standardiseret service registrering, i ét system, frem for ét til hvert bilmærke. Vi sikrer dokumentationen er til stede, i forbindelse med garantisager. Øger indsigten ved salg og køb af biler. Samt gør bilforhandlerens hverdag lettere både på værkstedet og i salgsafdelingen.

Yderligere giver vores app bilejeren adgang til den fulde service historik og mulighed for at booke kommende service, samt service påmindelser. Vi hjælper derfor med forbedret kommunikation mellem kunde og værksted, samt at fastholde dine kunder.

Mere end

1
Værksteder

Mere end

0
Services registreret

Adgang til yderligere

1000000 +
Services i EU alene

Det siger vores kunder

“Hvis man gerne vil være her i fremtiden, så kan jeg ikke se, at man kan gøre andet end at have Digital Servicebook”

5/5

Rodi Habo, Rodi’s Autocenter

Abonnementet tjener sig selv hjem

Se hvor meget tid I kan spare med Digital Servicebook. Det tager kun 1 minut.

Besparelse pr. måned

0,-

Med integration

0,-

Uden integration

Denne beregning sammenligner OEM og Digital Servicebook registreringstider med en gennemsnits registreringstid på 8 minutter.

Har du spørgsmål ?

Vi har svar!

Hvis du har spørgsmål til Digital Servicebook og vores løsning, så er vores team klar til at hjælpe. 

Skriv eller ring til os