Digital Servicebook app

Digital Servicebook appen kan anvendes af både værksteder og bilejere. Den kan bruges til alle bilmærker og gør registrering af service digital på en nem og effektiv måde. Således er servicehistorikken tilgængelig for alle – ikke mindst bilejerne.

Hjælp til værksteder

Spar tid ved registrering af service

En hjælp til værksteder

Med vores app er registrering af service gjort brugervenligt, tidsbesparende og effektivt – og du behøver kun registrere ét sted for at leve op til love og regler for gyldig dokumentation af service. Der er altså ikke behov for også at registrere i papirservicebogen eller i OE-serviceportaler.

Appen kan bruges af alle værksteder, der har købt adgang til Digital Servicebook. Er I ikke allerede kunder, så kan I se Priser eller skrive jer op til en Gratis 30 dages prøve.

Alle familiens biler i én digital servicebog

Smart app til bilejere

Digital Servicebook giver bilejere fuld indsigt i service- og reparationshistorik, uanset hvor arbejdet er udført. Det giver dig bedre indblik i, at arbejdet udføres og dokumenteres korrekt, hvilket sikrer dig færre problemer og den længst mulige levetid på din bil.

Smart app til bilejere
Tryghed ved gensalg

Kend bilens servicehistorik

Tryghed ved gensalg

Med Digital Servicebook kan du nemt slå nummerplade eller stelnummer op og finde alle informationer om en bil. Det er relevant for værksteder ifm. fejlsøgning og reparationer, men også for at skabe tryghed for bilejere ifm. køb eller salg af brugte biler. 

Tilgængelig på alle enheder - gratis

Download vores app i dag

Danmarks eneste digitale servicebog for alle bilmærker fås naturligvis også som app, og du kan downloade den, hvor du normalt henter dine apps. Uanset om du er værksted eller bilejer er det nemt at komme i gang – og ellers sidder vores support team naturligvis klar til at hjælpe!