OE Upload

Spørger dine kunder om hvorvidt servicedata også bliver uploadet til OE portaler? Eller bruger du generelt for meget tid på at registrere servicedata i de mange forskellige OE portaler? Så er vores “OE Upload” funktion nok noget for dig. Læs mere og anmod om adgang via siden her.

Hvad er OE Upload?

Siden 2005 har en række bilfabrikanter lanceret online service portaler til at erstatte papirservicebogen som den foretrukne måde for værksteder at registrere service. Det var et naturligt led i digitaliseringen som havde gjort sit indtog i branchen og var en god måde for OEM værksteder at holde sig opdateret om servicehistorikken på en bil.

Lanceringen af de mange forskellige OE portaler betød dog også en stigning i kompleksiteten for de uafhængige værksteder i at holde trit med dokumentationskrav, processen for registrering af service og at bibeholde adgang til systemer. Dette er en af hovedårsagerne til, at vi har udviklet OE Upload.

Hvordan virker OE Upload?

OE Upload er en add-on til vores eksisterende Pro og OE Pro pakker. Med dette add-on kan værksteder tilvælge at servicedata også uploades til den tilhørende OE portal, når service registreres som normalt i Digital Servicebook. I alt sin enkelhed, så giver OE Upload værksteder en simpel og strømlinet proces for registrering af service i Digital Servicebook OG i OE portaler på samme tid – uafhængigt af bilmærke. Se den simple proces for at anvende OE Upload her:

1. Registrer service

Sørg for at inkludere alt relevant data for at sikre, at dokumentation lever op til kravene for registrering af service.

2. Vælg "Upload til OE"

Anvend muligheden for også at uploade service data til den tilhørende OE portal.

3. Afvent bekræftelse

Du får besked i serviceplan overblikket, når data er uploadet til OE portalen.

OE Upload confirmation

Hvorfor skal jeg benytte OE Upload?

Vores platform er en samlet løsning til serviceregistrering, som giver værksteder overblik over servicehistorik samtidig med, at de bibeholder fabriksgarantien på de biler, de servicerer. Det er ikke et lovkrav at uploade til OE portaler, men vores platform understøtter naturligvis dette for de værksteder, der måtte have kunder, der efterspørger det.

FAQ

OE Upload gør det muligt for Digital Servicebook at uploade servicedata på vegne af dit værksted. Når du er oprettet med OE Upload, så kan du tilvælge at uploade til OE portaler udover den normale serviceregistrering i Digital Servicebook.

Med Digital Servicebook’s OE Upload er det muligt at uploade servicedata til følgende OE portaler: Audi, BMW, Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, SEAT, Skoda, Toyota, Volkswagen.

OE Upload har et engangs opstartsgebyr og derefter betales pr. service uploadet til OE. Dette er dog en lille pris at betale sammenlignet med tiden der spares, som i stedet kan benyttes på at servicere flere kunder. Vores system tracker naturligvis løbende, hvor meget OE Upload anvendes, og der faktureres på månedlig basis.

Vi håber, at vores FAQ besvarede dine spørgsmål om OE Upload. Hvis ikke, så er vi naturligvis klar til at hjælpe. Find vores kontaktinformation på Kontakt siden.

Vil du vide mere?

OE Upload er relevant for både små og store værksteder. Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere, så udfyld venligst vores formular. Derefter vil du blive kontaktet for en uforpligtende snak og et skræddersyet tilbud.