Priser på Digital Servicebook

Med et abonnement på Digital Servicebook får I adgang til en lang række gode funktioner, som kan gøre hverdagen på værkstedet nemmere og gøre,
at I kan give jeres kunder en endnu bedre service. Læs mere om vores forskellige abonnementer og se priser herunder.

Upload service data til OE portalerne

Spørger dine kunder om hvorvidt servicedata også bliver uploadet til OE portaler? Eller bruger du generelt for meget tid på at registrere servicedata i de mange forskellige OE portaler? Så har vi måske løsningen til dig.

Beregn jeres pris og behov

Uden Digital Servicebook kan der nemt gå 5-8 minutter med at stemple en bil. Hvis I f.eks. har otte services om dagen, løber det op i to timer – tid der helt sikkert kunne bruges bedre på andre ting!

Læs mere om abonnementerne herunder og prøv også vores prisberegner – så kan I se, hvor hurtigt abonnementet er tjent ind.

“Hvis man gerne vil være her i fremtiden, så kan jeg ikke se, at man kan gøre andet end at have Digital Servicebook.”

bosch car service logo

Rodis Autocenter, Næstved

Besparelse med integration til værkstedssystem

0,-

pr. måned

Besparelse uden integration til værkstedssystem

0,-

pr. måned

Denne beregning sammenligner OEM og Digital Servicebook registreringstider med en gennemsnits registreringstid på 8 minutter.

Om Digital Servicebook

“Vi hjælper, når værkstederne ringer. Et abonnement på Digital Servicebook giver direkte adgang til vores support og hjælp til alt vedrørende systemerne. Vi kigger på det hele og er klar til at hjælpe”

Maria Aliti

Kundesupport, Digital Servicebook