Her skal du kun registrere ét sted

Digital Servicebook er så nemt, at du kan have alt dit på det rene med bare ét klik. Det er blandt andet derfor, vi kalder det “Det vigtigste værktøj i bilbranchen”. Læs mere om de mange funktioner her.

Digital Servicebook har et væld af smarte funktioner

Gyldig servicebog til alle bilmærker

Med Digital Servicebook skal du kun registrere tingene ét sted for at leve op til love og regler for gyldig dokumentation af service. Der er ikke behov for også at registrere i papirservicebogen eller i OE-serviceportaler. Du kan registrere alle typer bilmærker, det er nemt at vedhæfte fakturaer og tjekskemaer, og samtidig sikrer du en digital dokumentation af bilens KM-historik – som ikke kan ændres efterfølgende. 

Med Digital Servicebook får du en gyldig servicebog for alle mærker

Tryghed og fabriksgaranti

Digital Servicebook giver fuld indsigt i service- og reparationshistorik, uanset hvor arbejdet er udført. Det er med til at sikre, at arbejdet udføres og dokumenteres korrekt, og det sikrer bilejerne færre problemer og den længst mulige levetid på deres bil. I kan altså give kunderne den tryghed, at de har fuld fabriksgaranti, og som værksted kan I selv være trygge ved, at I altid har adgang til al data og historik, uanset bilmærke. Og nu er det jer og bilejerne, der har alle de vigtige data – de ligger ikke længere skjult i producenternes OE-systemer. 

Spar tid på registrering ved service

Systemet er lavet for at gøre det så nemt som muligt for både bilejer og værksted. Digital Servicebook kan integreres med langt de fleste værkstedssystemer, så du kan klare det hele med et enkelt klik. I sparer en masse tid på værkstedet og kan slippe for evt. bekymringer, fordi I hele tiden har styr på jeres – og fordi I nemt kan se, hvad der evt. allerede er blevet lavet på bilen. I er altså både hurtigt i gang og hurtigt færdige igen.  

Bevar relationen med dine kunder

Fasthold dine kunder og få mere business

Når servicen er registreret i Digital Servicebook, bliver der automatisk sendt et aktiveringslink til bilejeren. Så snart bilejeren henter appen, har de fuld adgang til bilens historik og al dokumentation, og de bliver koblet direkte sammen med dit værksted. Ved hjælp af automatiserede SMS-moduler, kan I nu genindkalde kunden, når det er tid til service – en stor hjælp, som mange bilejere virkelig sætter pris på, og som sender dem tilbage til jer.

Det vigtigste værktøj i bilbranchen

Det vigtigste værktøj i bilbranchen

Vi startede arbejdet med Digital Servicebook i 2015. Det gjorde vi for at hjælpe de frie værksteder i Danmark til at stå stærkere i forhold til den digitale krig, der allerede var begyndt. Digitaliseringen betød bl.a., at bilfabrikanterne lukkede alle deres datasystemer og gik benhårdt efter kunderne, som nu ikke længere kunne køre til et valgfrit værksted.

I dag er data og historik om en bil en yderst vigtig brik, for at man som værksted kan hjælpe kunderne til at overholde fabriksgarantier og til altid at køre i en god og sikker bil og den vigtige data skal selvfølgelig være åben og tilgængelig for alle! Både bilejere, producenter og de frie værksteder 

Abonnementet er hurtigt tjent ind

Uden Digital Servicebook kan der nemt gå 15 minutter med at stemple en bil. Hvis I f.eks. har otte services om dagen, løber det op i to timer! Prøv vores prisberegner, og se, hvor hurtigt dit abonnement er tjent ind.