Digital-Servicebook og Keyloop indgår samarbejde.

Der sker store ting i bilbranchen ! 

Digital-servicebook og Keyloop har indgået et nyt samarbejde, som vil gøre hverdagen i bilbutikker, der er tilknyttet keyloops systemer på tværs af hele Europa, meget lettere for både bilsælgere, mekanikere og bilejere. Hvad betyder samarbejdet for dit værksted ? 

Digital-Servicebook er en platform, der holder styr på bilens servicehistorik. I stedet for at rode med papirarbejde, kan du registrere alt online. Det gør det nemt at se, hvornår bilen sidst blev serviceret, hvilke reparationer der er udført, og hvad der skal gøres næste gang. Man kan se kampagner på bilen, og indkalde bilen til service, olie skift mm. OE data kan uploades til de fleste brands.  

Digital Servicebook er også et vigtigt værktøj bilbutikkerne bruger til at integrere med deres bilejere via en app, som er et lukket univers for de enkelte bilbutikker og deres kunder uden forstyrrelser fra andre aktører i branchen. 

Keyloop er et automotive management software. De leverer teknologiske løsninger til bilindustrien og er særligt populært hos de store kæder og autoriserede værksteder. Gennem keyloop kan man håndtere sine data på tværs af forskellige leverandører. Keyloop tilbyder software der gør det nemt at administrere alt fra salg til service af biler. 

Igennem aftalen med Keyloop har vi nu mulighed for at lave integration mellem Digital Servicebook og Dracar+, Autoline Rev8 og Drive værkstedssystemerne i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England og Irland.  Hvad betyder samarbejdet for dig: 

Når Digital-servicebook og Keyloop arbejder sammen, bliver det endnu smartere og nemmere. Integrationen mellem de to systemer betyder, at data automatisk kan overføres fra den ene platform til den anden. Det betyder mere effektivitet, mindre administration og færre fejl.  

Samarbejdet mellem Keyloop og Digital-Servicebook sætter os endnu tættere på at kunne nå alle data på biler i hele Europa, til en start. Digital-Servicebook er i rivende udvikling, og på et tidspunkt kommer vi helt sikkert også ud over Europas grænser  

udtaler: Kim Koch, CEO Digital-servicebook.   Fordele for dig på værkstedet: 

1: Tidsbesparende: Du får hurtigt adgang til bilens komplette servicehistorik direkte fra systemet. Det gør det nemmere at diagnosticere problemer og udføre reparationer. 

2: Mindre papir arbejde: Alt registreres digitalt, så du slipper for at rode med papirer og udskrifter. 

3: Bedre kundeservice: Bilejeren kan nemt se bilens servicehistorik online, hvilket gør dem trygge ved den service, de får. 

4: Lettere og mere effektivt og ikke mindst transparant så man ikke arbejder i blinde når man modtager ny kunde eller opkøbt en bil man ikke kender  

 

Fremtiden ser lys ud 

Dette samarbejde er kun starten. Digital-servicebook vil fortsætte med at udvikle nye løsninger, der gør dit arbejde lettere, mere effektivt og ikke mindst transparent.  

”Det handler om at gøre hverdagen bedre for både dig og dine kunder. I en tid hvor præcision og effektivitet er vigtigere end nogensinde, er dette partnerskab et stort skridt fremad. Det viser os hvordan teknologi kan hjælpe os med at arbejde smartere og mere effektivt i bilbranchen.”  

Udtaler: Kim Koch, CEO Digital-servicebook 

Har du spørgsmål?

Vi giver en gratis prøveperiode på 30 dage til værksteder, så I selv kan se, hvorfor Digital Servicebook igen i år er blevet Årets produkt. Vil du vide mere er du naturlig også velkommen til at besøge vores hjemmeside eller kontakte os.

Web: www.digital-servicebook.com

Ring til os: +45 7199 3939

Skriv til os: info@digital-servicebook.com