Optimering for bilværksteder – OE Upload tilgængelig på en samlet platform

I takt med den digitale udvikling indenfor bilbranchen, er OE Upload nu tilgængelig på en samlet platform, Digital Servicebook. Denne innovative løsning revolutionerer måden, hvorpå autoværksteder håndterer servicehistorik og yder teknisk support.

Alle services samlet på en platform

Det nyeste udvikling hos Digital Servicebook, er OE Upload på samme platform og samler alle servicehistorikker ét sted. Dette gør det lettere end nogensinde før, for autoværksteder at få adgang til og administrere tidligere serviceoplysninger. Det er samlet et sted – enten direkte i platformen, eller via en af vores mange integrationer med værksteds systemer. Ved at have al information samlet på ét sted reduceres fejl og forbedrer effektiviteten i serviceprocessen.

Fulgt af kundens rejse

En af de bemærkelsesværdige fordele ved denne nye tilføjelse til Digital-servicebook.com er, at autoværkstederne nu kan følge bilens rejse på tværs af forskellige værksteder. Dette betyder, at uanset hvilket autoværksted kunden besøger, kan de med forvente samme høje standard af service og pleje. Det styrker forholdet mellem autoværksteder og kunden, og skaber en mere sammenhængende oplevelse.

Tilføjelsen at OE Upload på Digital Servicebook bringer en interessant dynamik til branchen. Autoriserede bilmærker står overfor konkurrence fra uafhængige autoværksteder, da de nu har samme adgang til OE data og teknisk information på den enkelte bil. Dette skaber en mere ligeværdig konkurrencepræget markedsplads og giver forbrugeren større valgfrihed, samtidig med at det udfordrer de etablerede normer.

Dette digitale fremskridt repræsenterer en stor nyhed indenfor bilbranchen, og vil ikke kun forbedre effektiviteten og nøjagtigheden af service på biler, men ændrer også dynamikken i branchen som helhed. Autoværksteder kan nu differentiere sig ved at levere enestående service på tværs af alle bilmærker, og forbrugeren nyder godt af øget valgfrihed og konkurrence på markedet. Dette er endnu et skridt på vejen mod en mere effektiv, tilgængelig og konkurrencepræget bilindustri.

Har du spørgsmål?

Vi giver en gratis prøveperiode på 30 dage til værksteder, så I selv kan se, hvorfor Digital Servicebook igen i år er blevet Årets produkt. Vil du vide mere er du naturlig også velkommen til at besøge vores hjemmeside eller kontakte os.

Web: www.digital-servicebook.com

Ring til os: +45 7199 3939

Skriv til os: info@digital-servicebook.com

Alle bilers servicehistorik lige ved hånden