Digital Servicebook udnævner FTZ til officiel distributør

Digital Servicebook, en førende software platform i autobranchen til at dokumentere og registrere servicehistorik, og FTZ, Danmarks største grossist af reserve- og autodele, har netop indgået en samarbejdsaftale i Danmark.

Software integration er et bærende element  

“Vi ser meget frem til det nye samarbejde med FTZ. Deres størrelse og tilgang til kæder og uafhængige værksteder åbner op for nye muligheder og kanaler for os. Vores kombinerede styrker og software integration mellem FTZ+ og Digital Servicebook passer rigtig godt ind begge parters strategi om at optimere værkstedernes forretning ved at spare dem for tid og samtidig gøre deres dagligdag endnu nemmere”

siger Raziel Bareket, Administrerende Direktør, Digital Servicebook.

Glæde over samarbejdet hos FTZ

Hos FTZ er man også glade for samarbejdsaftalen:

”Vi er glade for at været udnævnt til officiel distributør af Digital Servicebook på det danske marked. Vi ser rigtig mange fordele i løsningen, der sparer vores kunder og værksteder for tid i deres daglige arbejde i forbindelse med, når de skal dokumentere service og reparation. Dertil er Digital Servicebook softwaren fuldt integreret med vores kundestyringsprogram FTZ+, hvilket via et klik får alle data overført mellem de to systemer. Vores salgsorganisation har været igennem en træning og vi er klar til at tale med kunderne om de fordele samarbejdet bringer”

siger Ole Banke, Procurement Manager & OE, FTZ.

 

Om FTZ:

FTZ er autobranchens største distributør af reservedele og har 50 afdelinger fordelt rundt i hele Danmark og på Færøerne. Derudover står FTZ bag værkstedskæderne AutoMester, CarPeople, Din Bilpartner, Hella Service Partner, 100% Autotjek og nosign.

 

Har du spørgsmål til samarbejdet?

Kontakt gerne Kim Koch, Direktør & ejer, Digital Servicebook på
Telefon: 41 95 16 50
Email: kk@digital-servicebook.com  

ftz