Årets produkt for 4. år i træk!

Årets Auto Awards er netop overstået, og Digital Servicebook løb igen med prisen for Årets Produkt. Det er 4. år i træk, at æren er tilfaldet os, og det er vi meget stolte over. Her kan du læse mere om showet og kåringen.

Et storslået show 

Cirkusbygningen i København var pyntet op til årets største fest i autobranchen, og den røde løber rullet ud, da Auto Awards løb af stablen 21. november. En veloplagt Anders Breinholt var konferencier, og Wallmans Dinnershow stod for underholdning i topklasse med sang, musik og dans.

Transportminister Thomas Danielsen (V) leverede åbningstalen, og så gik det hele ellers slag i slag med at få uddelt de 25 priser til branchens mest nytænkende og bæredygtige virksomheder. Der blev uddelt priser i kategorier på tværs af bl.a. værksteder/kæder, forhandlere, nye produkter/services, eftermarkedet og uddannelse.

Julen faldt tidligt i år

Hele teamet fra Digital Servicebook i Danmark deltog ved festen, og forventningerne var skruet helt i vejret efter nomineringen i kategorien “Årets produkt”, hvor vi de sidste 3 gange er løbet med prisen. De øvrige nominerede i kategorien var au2parts, AUTOproff, Partsplanner.dk, PAVA og Wefleet, så sejren var på ingen måde givet på forhånd.

Da kuverten blev åbnet og spændingen udløst, kunne jublen bryde ud: Vinder for 4. gang i træk var Digital Servicebook

Du kan i øvrigt se hele listen over vindere her.

Salgschef Teis Nielsen fik æren af at tage imod prisen på vegne af teamet og ytrede en stor tak til alle der har stemt på os, vores samarbejdspartnere og den samlede branche for at give os mod på at fortsætte med udviklingen af vores produkt.

2024 bliver et stort år

Vi hviler ikke på laurbærrene, så der er naturligvis mange spændende ting på tegnebrættet og store mål for 2024.

“Vi mærker en stadig stigende efterspørgsel på vores produkt både i indland og udland. Der er mange spændende dialoger i gang, som tyder på, at 2024 kan gå hen og blive et RIGTIGT spændende år for os.

I en tid, hvor tillid og kunderelationer er vigtigere end nogensinde før, giver vi værksteder og øvrige spillere i autobranchen et stærkt værktøj, som sikrer størst mulig indsigt i køretøjers historik og giver dem de bedste kort på hånden ift. at yde den kundeservice bilejere har krav på.

Vores mål er at øge transparensen i  autobranchen, da den gavner både bilproducenterne, de frie værksteder, OE-husene og forbrugeren, fordi alle parter har adgang til hele bilens historik”.

siger Kim Koch, Administrerende Direktør og Ejer, Digital Servicebook.

Har du spørgsmål?

Vi giver en gratis prøveperiode på 30 dage til værksteder, så I selv kan se, hvorfor Digital Servicebook igen i år er blevet Årets produkt. Vil du vide mere er du naturlig også velkommen til at besøge vores hjemmeside eller kontakte os.

Web: www.digital-servicebook.com

Ring til os: +45 7199 3939

Skriv til os: info@digital-servicebook.com