Årets produkt ved Auto Awards 2021

DanskAutoAward2021

Digital Servicebook er i rivende udvikling med en vision om, at det skal være nemt at dokumentere bilens levetid, beskytte servicedataene mod manipulation, reducere svindel og samtidig øge køretøjets værdi. Vi meget glade for at modtage prisen for Årets produkt ved Auto Awards 2021.  

Ligesom alle andre brancher bliver autobranchen mere og mere digitaliseret. Alle værksteder har computere, telefoner og anden teknologi – ligesom enhver bil indeholder software og sensorer. Det paradoksale er, at branchen holder lidt fast i, at processer, datadeling og den fysiske kørebog skal fungere, som det altid har gjort. Det er vi i fuld gang med at lave om på, og vi vil gerne sige en stor tak til alle de hundrede værksteder, der allerede bruger Digital Servicebook!  

Digital Servicebook er en uafhængig online-dokumentationsportal til alle bilmærker. Vi erstatter papirhæftet, samler alle oplysninger og dokumenterer bilens historie for fremtiden. Med Digital Servicebook skal værkstederne nemlig kun registrere service og reparation ét sted. Der er ikke behov for at registrere i papirservicebog eller i OE-serviceportaler.  

I vores branche er tillid og kunderelationer afgørende for, at kunderne vender retur til det lokale værksted, men jo mere digitaliseret bilerne og branchen bliver, desto sværere bliver det at opretholde en tæt relation til kunden”, fortæller Kim Koch, grundlægger af Digital Servicebook. “Bilproducenterne kommunikerer selv direkte til bilejerne, som en del af de teknologiske fremskridt, og værkstederne vil derfor få det sværere med at bevare kunderelationen og fastholde deres forretning. Som kunde hos Digital Servicebook kan I, afhængigt af hvilke abonnement, I vælger, få bildata og servicehistorik, der er udført hos mærkeproducenterne, med ind i den digitale servicebog. Den slags transparens gavner både bilproducenterne, de frie værksteder, OE-husene og forbrugeren, fordi alle parter har adgang til hele bilens historik”. 

Du kan læse mere på digitalservicebook.com – ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål.  

Vi giver en gratis prøveperiode på 30 dage til værkstedet, så I selv kan se, hvorfor Digital Servicebook er Årets produkt 2021.  

+45 7199 3939  

support@digital-servicebook.com