Heia Norge!

Digital Servicebook setter fokus på det norske markedet. Nettsiden er nettopp relansert, og pr 1. april ansatte vi ny salgssjef i Norge. Les mer her.

Et spennende marked

Med 3500 godkjente verksteder i Norge er det et enormt potensial i det norske markedet, og derfor er Stian Olsen-Bjerke tiltrådt som salgssjef for Norge 1. april 2023. Han kommer fra stilling som selger og Autoplus+ spesialist i Nds-Group og kjenner dermed markedet særdeles godt.

Stian sier:
Jeg valgte Digital-Servicebook da det var en mulighet som det var vanskelig for meg og si nei til, et spennende prosjekt som har på kort tid fått stor vekst i Danmark og har nå valgt å satse stort i Sverige og Norge også.

Dette er et utfordring som jeg veldig gjerne ville være med på å bygge opp som jeg samtidig har veldig troen på.”

Utnevnelsen gleder også administrerende direktør Raziel Bareket:

“Vi er veldig glade for at vi nå endelig kan gi nordmannen den oppmerksomheten det krever og sørge for at verkstedene får den servicen de har krav på. Ansettelsen av Stian er en viktig brikke i vår strategi for å realisere det store potensialet, vi mener at er i Norge.”

Ny nettside

Et annet viktig tiltak er relanseringen av den norske nettsiden. Det fremstår nå mer elegant og innbydende – og kommunikasjonen og fordelene med Digital Servicebook fremheves enda mer.

På nettsiden finner du informasjon om funksjoner, integrasjoner, priser og har mulighet til å få en gratis 30-dagers prøveperiode på ditt verksted.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med Stian:

E-post: sob@digital-servicebook.com

Telefon: +47 96 04 04 33

Heia Norge!

Seneste nyt