Om Digital Servicebook

Derfor er Digital Servicebook det vigtigste værktøj i bilbranchen

Danmark har en stolt tradition for dygtige mekanikere og værksteder. Dem skal vi beholde. Men der er kamp om kunderne, og bilfabrikanterne forsøger ihærdigt at holde på bilejerne, så de kun kan blive serviceret på OE-værksteder.

Derfor sætter Digital Servicebook kunderne fri. Vi giver dem fuld adgang til al data om deres bil, serviceeftersyn, reparationer osv., så de igen frit kan vælge præcist, hvilket værksted de vil besøge og samtidig overholde deres fabriksgaranti. Vi giver værkstederne adgang til den samme data og sikrer nem integration med værkstedernes IT-systemer, så I kan spare værdifuld tid i hverdagen, hurtigt tjekke kampagner og auktioner, og hele tiden have jeres på det rene – samtidig med at I kan tiltrække og fastholde kunder med superservice, automatiserede sms-informationer og indkaldelse til serviceeftersyn.

Med Digital Servicebook får du en gyldig servicebog for alle mærker

Til kamp for de frie, autoriserede værksteder

Vi startede arbejdet med Digital Servicebook i 2015. Det gjorde vi for at hjælpe de frie værksteder i Danmark til at stå stærkere i forhold til den digitale krig, der allerede var begyndt. Digitaliseringen betød bl.a., at bilfabrikanterne lukkede alle deres datasystemer og gik benhårdt efter kunderne, som nu ikke længere kunne køre til et valgfrit værksted.

I dag er data og historik om en bil en yderst vigtig brik, for at man som værksted kan hjælpe kunderne til at overholde fabriksgarantier og til altid at køre i en god og sikker bil. Den data skal selvfølgelig være åben og tilgængelig for alle! Både bilejere, producenter og de frie værksteder.

Digital Servicebook er vokset fra at være en god idé til at være et anerkendt brand. Der ligger enormt meget arbejde bag det produkt, vi står med i dag, men kernen er stadig den samme – vi kæmper for de frie, autoriserede værksteder og for kundernes ret til deres egne bildata.

Se hvad nogle af de mange tilfredse værksteder, der bruger Digital Servicebook allerede siger om os under Kundecases.